Reiki behandeling

Hoe ziet een behandeling eruit?
Een behandeling kan zittend op een stoel of liggend op een behandeltafel plaatsvinden. Dit is afhankelijk van uw voorkeur of lichamelijke beperking.
Ik leg tijdens de behandeling mijn handen op diverse plaatsen op het hoofd, lichaam en benen. Indien nodig kan ik ze er ook boven houden.

Ik functioneer tijdens de behandeling als doorgeefluik van energie. De energie die via mij binnen komt, stroomt door mij heen via mijn handen naar de persoon die ik behandel.
Na afloop van de behandeling is het van belang om wat extra water te drinken. Dit helpt het lichaam bij het afvoeren van schadelijke stoffen.

Duur behandeling
De behandeling duurt gemiddeld een uur. Om goed resultaat te krijgen wordt geadviseerd om 4 behandelingen in een korte periode achter elkaar te laten plaatsvinden. Daarna kan indien nodig een verder behandelplan worden afgesproken.

Reacties die tijdens of na een behandeling kunnen plaatsvinden:
Mijn handen voelen warm of koud voor u aan
U krijgt het zelf warm of koud
Je voelt een tinteling op de plek waar mijn handen zijn
Borrelende ingewanden: er komt iets los
Extra vermoeidheid en dorst
Uw lichaam voelt licht of zwaar aan
U heeft behoefte aan slaap, dit ontspant.
Misschien heeft u behoefte aan een gesprek; de spanning moet er uit.
Opgekropte of onverwerkte emoties kunnen loskomen, zoals verdriet, boosheid of angst.
U voelt een diepe ontspanning.


Belangrijk!

Ik ben geen arts of wonderdokter en adviseer u bij klachten altijd eerst een reguliere arts te raadplegen zodat die kan beoordelen wat u mankeert en de benodigde behandeling kan toepassen!

Het heeft mijn voorkeur om een combinatie van de reguliere gezondheidszorg en Reiki toe te passen, zodat deze elkaar kunnen aanvullen. Vertel uw behandelend arts ook dat u Reiki behandelingen krijgt.


Lees verder
Wat is Reiki?
Reiki op afstand
Reiki bij dieren