Tarieven en vergoeding

Haptotherapie 
De intake          € 100,-- per anderhalf uur.
Een sessie         € 80,-- per uur.

Coaching 

De intake          € 100,-- per anderhalf uur.
Een sessie         € 75,-- per uur.
 
Maatschappelijk Werk
De intake          € 100,-- per anderhalf uur.
Een sessie         € 75,-- per uur. 

E- coaching, telefonisch consult of chatsessies. 
Er zijn ook mogelijkheden voor een telefonisch consult, chatsessie of mail contact. Hiervoor kan in overleg een afspraak gemaakt worden.
 
Reiki
Een behandeling van 60 minuten   € 40,--
Een behandeling van 30 minuten   € 25,--
Een behandeling op afstand van 30 minuten € 25,--
Een behandeling van uw huisdier op locatie  € 40,-- per uur, exclusief reistijd en reiskosten € 0,35 per km.  

Combinatie consult
Indien het wenselijk wordt geacht, bestaat de mogelijkheid om een Coaching sessie of Maatschappelijk Werk consult, te combineren met een Reiki behandeling. Hiervoor kunnen in overleg afspraken gemaakt worden.

Vergoeding door uw zorgverzekeraar
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan haar leden voor toelating tot de beroepsvereniging en op het gebied van nascholing. Dit biedt u de garantie, dat ik over landelijk erkende diploma’s beschik en ik tevens mijn kennis op peil zal houden. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de koepelorganisatie, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw verzekeringspakket, in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding. Zie de informatie omtrent vergoedingen door de zorgverzekeraars, op de site van de NFG. Informeer daarnaast ook altijd bij uw zorgverzekeraar. 
Tot slot ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG). Ook deze beroepsvereniging stelt hoge eisen aan hun leden op het gebied van toelating, en het volgen Supervisie/ intervisie en bijscholing. 

Vergoeding door de werkgever
Als blijkt dat uw werk een belangrijke rol speelt in het ontstaan en/of in stand houden van uw probleem, dan zijn werkgevers vaak bereid om de kosten volledig of gedeeltelijk te vergoeden. Zo ook als het gaat om begeleiding bij terugkeer naar uw werk. Informeer hiervoor bij uw werkgever.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.